Utolsó kommentek

  • forei: Ez az üzenet egy olyan lánclevélként terjedő átbaszás, amit a szakmában hoax-nak (vö. "átbaszás") ... (2016.11.12. 11:37) Mail Server Report
  • ticsung: Vicces HOAX. :-) (2010.11.08. 23:42) Mail Server Report
  • törzsmókus: index.hu/tech/hoax/2007/06/19/29_hetre_szuletett_kritikus_allapotu_kis/ www.ovsz.hu/hu/sajto1verhi... (2010.09.13. 00:18) B RH pozitív. 29. hétre született...
  • CashHunter: Estleg valaki nem tud Alcatel OT 302-es vagy 301-es laptopot? De ha van a régebbi 8as az mégjobb l... (2010.08.30. 11:41) ingyen laptop ericson (hehehehe)
  • forexfelix: Igen a kapzsiság, a könnyed vagyonszerzés igérete nem utoljára fog áldozatokat szedni, de ha beleg... (2010.06.23. 10:22) ingyen laptop ericson (hehehehe)
  • Utolsó 20

Iwiwről "Győrben egy nagy fekete autóból "

2009.05.06. 15:29 | algabalga | Szólj hozzá!

Címkék: hoax autó győr fekete

Ez a levél kering főleg az iWiW felhasználók közt az üzenőfalon. A megyei rendőrség szerint egy szó sem igaz az alábbiakból.

SOS!!!! Szeretném minden ismerősöm figyelmét felhívni!!!!!!

Győrben egy nagy fekete autóból 4 jól szituált fiatalember szólít le fiatal (14-18 év közötti) fiúkat és lányokat, valamilyen utcát, hidat, vagy bármit keresve. Amikor a leszólított gyerek elmondja, hogy merre van, amit keresnek, úgy tesznek, mintha nem hallanák, és közelebb hívják az illetőt. Miután ő gyanútlanul közelebb megy, megpróbálják az autóba tuszkolni, és ha ez sikerül, a gyereket innentől kezdve senki nem látja többet. Egyik ismerősöm lányát próbálták meg így elrabolni (péntek, fényes nappal a Szigethy Attila utcában!), de neki szerencsére sikerült elmenekülnie.

A rendőrség tud a dologról, de valamilyen okból nem publikálja, pedig sztem nem kis jelentőségű, ami történik városunkban. Tudják, hogy pár hete itt Győrben szedik az áldozatokat, tudják, hogy az elrabolt gyerekek soha nem kerülnek elő...és azt is, hogy az ukrán maffia áll a dolog mögött. De nem is a rendőrség munkáját szeretném minősíteni, hanem csak azért írtam, hogy mindenki beszélgessen el a csemetéjével, és akit tud, értesítsen erről, amit írtam, mert tényleg nem vicc....!!!! Ha már hallani nem lehet róla sehol, legalább itt figyelmeztessétek az ismerőseiteket!

 

 

 

Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője a kisalfold.hu-nak elmondta: az eddigi tények nem támasztják alá a levélben szereplő közléseket. Egyetlen bejelentés sem érkezett az utóbbi időszakban eltűnt gyerekekről, de még csak arról sem, hogy fiatalokat megpróbálják autóba betuszkolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hoax.blog.hu/api/trackback/id/tr421106318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása